Categorii


Felicitări

Noutăți vezi toate articolele

Omul bine informat este mai bine protejat
Omul bine informat este mai bine protejat
05/12/2014 00:00
Agenţia pentru Protecţia Consumatorului în colaborare cu Direcţia Economie şi Atragerea Investiţiilor, Consiliul raional Ştefan Vodă îşi vor consolida capacităţile în scopul de a informa şi educa consumatorii. În acest context, la 02 decembrie 2014, în incinta Consiliului raional Ştefan Vodă s-a desfăşurat seminarul instructiv cu tematica „Drepturile consumatorilor” la care au participat funcţionari publici, agenţi economici şi consumatori din raionul Ştefan Vodă. În cadrul vizitei de consultanţă participanţii au fost informaţi despre modul corect de reclamare a produselor neconforme, de restituire a mărfii sau a contravalorii produselor neconforme, cît şi despre practicile comerciale incorecte şi clauzele abuzive în contracte. Agenţii economici au fost familiarizaţi cu prevederile legale ce ţin de activitatea de întreprinzător desfăşurată, cît şi cu bunele practici în relaţii cu consumatorii.
articol complet
,,Pe urmele  Primadonei Maria Bieșu”
,,Pe urmele Primadonei Maria Bieșu”
05/12/2014 00:00
La Ștefan Vodă, dimineața zilei de 23 noiembrie 2014 a fost deosebită de altele, iar lumina ei cu adevărat a fost trezită și transpusă într-o lume aparte a sonorităților ale căror stăpână și regină a fost ea, M.Bieșu. Vorba e că în această duminică a fost lansat festivalul-concurs raional de interpretare vocală ,,Pe urmele Primadonei Maria Bieșu”. Ideea acestui festival vine de la baștina Primadonei, de la Volintiri și a fost realizat grație unui parteneriat prietenos între Consiliul raional Ștefan Vodă și Primăria Volintiri, DCTST, în strînsă colaborare cu Uniunea Muzicienilor , Teatrul Național de Operă și Balet ,,Maria Bieșu”, Școala de Arte ,,M.Bieșu” și dna Valentina Chiriliuc, sora mai mică a Mariei Bieșu. Ziua a început în fața Școlii de Arte ,,Maria Bieșu”, unde a fost dezvelită placa comemorativă în memoria Primadonei cu genericul: ,,În muzică mă simt mereu acasă. Totalmente cuceriți de emoții cei prezenți la eveniment au avut poate o șansă unică să vadă multe obiecte personale din viața și activitatea acestei personalități marcante, expuse într-un vernisaj expozițional în holul acestei instituții.
articol complet
„Aşa-s toamnele-n Ştefan-Vodă”
„Aşa-s toamnele-n Ştefan-Vodă”
20/10/2014 00:00
O tradiţie de toamnă se încetăţeneşte tot mai ferm în inimile moldovenilor – Ziua Naţională a Vinului, eveniment în cadrul căruia în raion s-a desfăşurat sărbătoarea „Aşa-s toamnele-n Ştefan-Vodă”. La ea şi-au dat concursul producătorii de legume, fructe, struguri şi vinuri, meşteri populari şi activişti din sfera culturii din raion.
articol complet

Galerii Foto vezi toate galeriile

Link-uri utile


Ultimele comentarii


Arhiva de noutăți