Categorii


Felicitări

Noutăți vezi toate articolele

Omul bine informat este mai bine protejat
Omul bine informat este mai bine protejat
05/12/2014 00:00
Agenţia pentru Protecţia Consumatorului în colaborare cu Direcţia Economie şi Atragerea Investiţiilor, Consiliul raional Ştefan Vodă îşi vor consolida capacităţile în scopul de a informa şi educa consumatorii. În acest context, la 02 decembrie 2014, în incinta Consiliului raional Ştefan Vodă s-a desfăşurat seminarul instructiv cu tematica „Drepturile consumatorilor” la care au participat funcţionari publici, agenţi economici şi consumatori din raionul Ştefan Vodă. În cadrul vizitei de consultanţă participanţii au fost informaţi despre modul corect de reclamare a produselor neconforme, de restituire a mărfii sau a contravalorii produselor neconforme, cît şi despre practicile comerciale incorecte şi clauzele abuzive în contracte. Agenţii economici au fost familiarizaţi cu prevederile legale ce ţin de activitatea de întreprinzător desfăşurată, cît şi cu bunele practici în relaţii cu consumatorii.
articol complet
„Aşa-s toamnele-n Ştefan-Vodă”
„Aşa-s toamnele-n Ştefan-Vodă”
20/10/2014 00:00
O tradiţie de toamnă se încetăţeneşte tot mai ferm în inimile moldovenilor – Ziua Naţională a Vinului, eveniment în cadrul căruia în raion s-a desfăşurat sărbătoarea „Aşa-s toamnele-n Ştefan-Vodă”. La ea şi-au dat concursul producătorii de legume, fructe, struguri şi vinuri, meşteri populari şi activişti din sfera culturii din raion.
articol complet
Săptămâna Europenă a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii
Săptămâna Europenă a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii
20/10/2014 00:00
Întru promovarea Săptămînii Europene a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, la invitaţia Direcţiei Economie şi Atragerea Investiţiilor, Programul „Gestiunea Eficientă a Afacerii”(GEA), s-a organizat, în incinta Consiliului Raional Ştefan Vodă, cursul de instruire cu tematica „Acces la finanţe.Negocierea şi administrarea creditelor”, la care au participat 25 agenţi economici din diferite ramuri ale economiei raionului Ştefan Vodă.
articol complet

Galerii Foto vezi toate galeriile

Link-uri utile


Ultimele comentarii


Arhiva de noutăți