Categorii


Felicitări

Noutăți vezi toate articolele

Un succes remarcabil a echipei de luptători  din raionul Ștefan-Vodă
Un succes remarcabil a echipei de luptători din raionul Ștefan-Vodă
17/04/2015 00:00
Campionatul Republicii Moldova la lupte libere, feminine şi greco-romane, rezervat seniori, a fost organizat în perioada 8-10 aprilie curent în incinta Manejului de Atletică Ușoară din capitală. Competiţia a reunit circa 200 de participanţi din toate localităţile republicii. Concurența a fost mare, cu atât mai însemnate sunt rezultatele înregistrate de luptătorii raionului: două medalii de aur – Andrei Prepelița din Căplani (categoria de greutate 61 kg) și Nicolae Ciobanu din Talmaza (97 kg), trei de argint – Maxim Prepelița din Căplani (65 kg), Dumitru Tulbea (70 kg) și Victor Cojocaru (97 kg) din Talmaza, o medalie de bronz – Ion Ceban (97 kg) din Talmaza.
articol complet
Caravana Națională promovează voluntariatul
Caravana Națională promovează voluntariatul
17/04/2015 00:00
Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova împreună cu Coaliția pentru promovarea legii și activităților de voluntariat organizează Caravana Națională a Voluntariatului (27 aprilie-7 mai) și Săptămâna Națională a voluntariatului (11-17 mai). Evenimentele se desfăşoară în cadrul proiectului TDV „Consolidarea resurselor umane și financiare pentru dezvoltarea sectorului societății civile din Republica Moldova implicat în activități de voluntariat” susţinut de Agenţia SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), în cadrul Programului Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă în Moldova, implementat de FHI 360, precum şi în cadrul proiectului „Voluntariatul pentru dezvoltarea societăţii civile in Moldova” implementat de TDV în parteneriat cu Fundaţia pentru Educaţia şi Dezvoltarea Societăţii Civile (FERSO) din Polonia cu suportul financiar al programului „Solidarity Fund 2015” ca iniţiativă a International Solidarity Fund 2015.
articol complet
Acțiuni caritabile în preajma sărbătorilor de Paști
Acțiuni caritabile în preajma sărbătorilor de Paști
15/04/2015 00:00
„Te îmbogăţeşti prin ceea ce dăruieşti şi îţi îmbogăţeşti însăşi putinţa de a dărui”. În preajma sărbătorilor de Paști anume aceste cuvinte a marelui Antoine de Saint-Exupery au fost laitmotivul multiplilor acțiuni de caritate în raionul Ștefan-Vodă, inițiatorul principal fiind domnul Vasile Buzu, președintele raionului.
articol complet
Atenție! Se convocă şedinţa extraordinară a Consiliului raional Ştefan Vodă
Atenție! Se convocă şedinţa extraordinară a Consiliului raional Ştefan Vodă
13/04/2015 00:00
În temeiul art.45 alin. (2)-(3), art. 54 din Legea nr. 436 – XVI din 28 decembrie 2006 privind administraţia publică locală, preşedintele raionului Ştefan Vodă DISPUNE: 1. Se convoacă şedinţa extraordinară a Consiliului raional Ştefan Vodă pentru data de 16 aprilie 2015, începând cu ora 1000, în sala de şedinţe a Consiliului raional, etaj IV
articol complet
Ziua ușilor deschise la centrul de resurse
Ziua ușilor deschise la centrul de resurse
10/04/2015 00:00
În ajunul sfintelor sărbători de Paști în centrul de resurse care funcționează în liceul teoretic „Ștefan Vodă” din decembrie anului 2014 a avut loc Ziua ușilor deschise. Dna Maria Crăciun, șef adjunct al liceului, a informat oaspeții centrului despre incluziunea socială a copiilor cu cerințe educaționale speciale, despre impactul pozitiv a acestui proces complicat, însă necesar atât copiilor și părinților, cât și întregii societăți.
articol complet

Galerii Foto vezi toate galeriile

Link-uri utile


Ultimele comentarii


Arhiva de noutăți